This wasn't how it's supposed to be

Ja nu har julafton flugit förbi och juldagen är snart slut. Julafton var bra. Det gick bra att jobba och sen när jag kom hem så var morfar och gammel morfar kvar och vi öppnade julklapparna. Jag fick en matberedare, smörgåsgrill, vattenkokare, spikmatta, 2 halsband, hårstylingset och en mp3 som jag ska ha när jag tränar :) Det var riktigt nice.

Spikmattan förstår jag mig inte på hur man kan ligga på den och påstå att det är skönt. Jag la ett lakan över och då blev det faktiskt skönt! :) Men utan lakan vare en riktig pina. Den har jag prova idag och nu sitter jag och lyssnar på mp3:n sen så provade jag hårstylingsetet förut så jag har lockigt hår nu :P Det fungerade riktigt bra iaf! :D

När vi öppnat julklapparna åkte morfar och gammel morfar hem ochefter dom åkt åkte Jonna och hämtade Richard och hans brorsa Lars i matfors. Dom kom förbi oss på vägen hem för Jonna och Richard hade en julklapp kvar att öppna som dom fått tsm från mamma och pappa. Det var en tavla med bilar på. Sen blev dom kvar till typ 3 för pappa bjöd på whiskey. Richard satt och halsade den så för han slutade det ganska illa... Men så kan det gå när man dricker med pappa. Jag går bara och väntar på min tur, längtar inte precis.

I dag har jag bara tagit det lugnt och myst framför tven. Sen har jag tvättat och bytt sängkläder. Men har inte gjort några större prestationer. Ätit massa onyttigt har jag oxå gjort. Ojojoj det blir till att träna sen.

Nu tänkte jag kolla på ett avsnitt one three hill sen ska jag nog sova och hoppas att syrran inte super sig redlös ikväll så hon orkar shoppa imorgon ;) man kan ju alltid hoppas hehe.

Ha det bra!

I need you here, not just in my heart.



GOD JUL! <3


förväntan

Ooo denna natt. Full av förväntan. Barn som inte kan sova, vuxna somstressar ihjäl sig för att hinna med allt. Ojojoj... Man blir ju trött av att bara tänka på det. Men för mig är det ganska lugnt. Lite för lugnt. Jag kommer kunna sova gott inatt också. Allt är fixat inför morgondagen. Är inte så förväntansfull för jag vet ungefär vad som kommer hända. Jag kommer vakna när jag vaknar eller när någon god själ väcker mig. Sen kommer jag äta frukost och göra min i ordning för att åka och äta lunch med släkten. Sen börjar jag jobba vid 16 och kommer sluta 21. Då åker jag hem och där kommer mamma och pappa vara och kolla på tv eller nått. Förhoppningsvis är morfar kvar också. Sen äre bara gå och lägga sig :)

På juldan har jag inget planerat än så länge men jag hoppas att vi tar och hittar på något då :P men det ordnar sig nog ;)

Jag hoppas att ni får en underbar jul! Kramar Julia "Kullpi" Enheim ;) 

Kortaste dagen på året

Idag är det den 21 december. Eller ja nu är det den 22 men för en timme sen då. Ändå har dagen varit lång tycker jag. Imorse fick jag skjuss till skolan av Ricky och sen bakade vi pepparkakshus med några andra på skolan. Vi har haft pysseldag på skolan så vi försökte göra ett runt dass men det gick inge bra. Så det slutade med att vi målade en burk brun och sen hede vi på ett tak och en dörr gjord av pepparkaka. Det blev jätte fint! Ska försöka få en bild på den.

Efter skolan så åkte Ricky oh jag in till stan och kollade på julklappar. Men han hittade bara en julklapp där så vi åkte ut till birsta ist. På vägen ut såg vi Carro och Linnéa så vi plockade upp dom och skjusade dom dit dom skulle. Sen åkte vi på rusta. Där hittade han en julklapp. Sen åkte vi hem och fick stå i kö vid motorvägen ett bra tag efter som det var några som inte kunde köra i det här underbara vädret ;)

Men tillslut kom jaag äntligen hem. Då gick jag och satte mig i soffan och somnade i någon timme. Det var riktigt skönt. Efter det har jag ätit, duschat och kollat på tv :P haft en riktig myskväll.

Nu tror jag det börjar bli dags för mig att sova. Har sista dagen i skolan imorgon. Ska kolla på något i aulan och sen ska jag ner på bygg och äta tårta. Sen är det äntligen LOV! :D

Men nu äre nattinatti! ha det bra!


Beat It... no extra mom here

Dagen har varit kort med ändå lång :) Skoldagen blev ganska kort. Jag började 10.10 och slutade 13.10 det var nice. Efter skolan åkte jag till Traffiq och satt och pratade med Sara i typ 3 timmar tro jag. Men gjorde en fas oxå så lite nytta gjorde jag ;) Sen åkte jag och tränade. Hade ju tänkt gå på Body combat men det visade sig att det inte var något idag så det blev gymmet ist. Där träffade jag Dennis som går i min klass :P Han var där och pumpade ;)

Efter det åkte jag hem och lagade middag till mig själv. Det blev potatis, prinskorvar och köttbullar :D Det var riktigt gott. Sen har jag bara kollat på tv och fryst :P Men nu ska jag krypa ner under täcket och värma mig. :)

Jag har en gång sagt att jag älskar dig och jag menade det verkligen. Men bara för att jag älskar dig så kan jag inte förlåta det du gjort. Det funkar inte så.

Ha en bra kväll! Får se om jag hinner skriva något imorgon! :D

Julmys

Dagen har varit bra. Har varit i skolan. Första lektionen var idrott, som Davve höll i. Det blev innebandy och det är inte min favortisport. Men det var rätt kul ändå. :) Efter idrotten hade vi lunch och efter det har vi yrkesteknik med Godin. Vi var ute i anläggningshuset och fortsatte att sätta upp en bro som vi börjat med. Efter det hade vi Nisse en lektion. Sen fick vi sluta.

Efter skolan hade jag tänkt att jag skulle åka och träna men åkte och handlade julklappar med syrran istället :) Sen åkte vi hem till henne och slog in dom. Efter det åkte jag hem och åt en sen middag och slog in lite mer julklappar.

Nu är det nog dags för mig att sova. Vart helt plötsligt på lite dåligt humör så tänkte försöka sova bort det och hoppas på att jag orkar kliva upp imorgon.

På fredag ska jag vara med Emma och syrran och ha fredagsmys <3 oftast jobbar vi bara när vi är med varandra men den här helgen ska vi ha julmys ist :) Både på fredag och söndag. Sen på lördag blir det julmys med Stina ;) Så kanske man får lite julstämning iaf.

Imorgon ska jag försöka hinna med att träna body combat efter skolan. Den börjar 17 och jag slutar 16.25 så jag tror jag ska hinna. :D

Ha det bra! Hör av er om ni vill vara med på julmyset någon dag!
God Jul!


tisdag

Nu äre tisdag igen. Dagen har varit bra. Jag har varit i skolan och sen har jag tagit det lugnt. Har varit lite hundvakt till morfars hund medan han var på sjukhuset. Nu ska jag snart äta sen ska jag åka och träna dans aroebic som pappas kusin Stina håller i. Det är ett riktigt roligt pass.

Igår var jag på skolan och efter det så var jag och tränade box på gold's gym. Det var kul och jag har inte så mycke träningsvärk idag heller :)

Men nu ska jag äta lite innan jag åker! Vi hörs! ;)

You can't break a broken heart



Den här helgen har inte varit värst rolig
. Jag har jobbat både fredag och lördag kväll. Det var roligast att jobba på fredan för då var Emma också där och jobbade :D Men på fredan var hon hemma. Då fick jag klara mig själv. MEn det gick rätt bra ändå.

På dagarna har jag kollat på tv och pluggat. Jag har läst ut boken som vi hade som läxa i svenska. (Y) Den var inte bra men samtidigt inte dålig. Den hade inte ett sånt där budskap som man kan ta vara på och fundera på. Men men nu har jag äntligen läst ut den iaf.  Då blir Ulla glad imorgon! :D

Imorgon har jag prov i VA så har pluggat lite till det oxå :P Sen på tisdag har jag matte prov. Skulle egentligen haft det i torsdags men det hade matteläraren glömt.

Har sett 10 avsnitt av one tree hill sesong 6 oxå :P Så har med andra ord inte haft det allt för roligt den här helgen. Men det har varit skönt att vila lite. Nästa helg kommer jag oxå jobba. Då jobbar jag torsdag, fredag och lördag kväll. Då hoppas jag att Emma är med hela helgen :D Helgen efter det så ska iallafall Emma och jag mysa framför en film. Jag tror Jonna oxå ska vara med.

Nu har jag just duschat ooch ska väl snart sova. Hoppas ni haft en toppen helg! :D ha det bra!


Julen

Nu börjar julen närma sig! På söndag är det redan andra advent. Tiden går fort när man har roligt! :P Nu måste man ut och köpa julklappar. Vet inte vad jag ska köpa riktigt än men kommer nog på något ;)

På skolan rullar allt på. Hinner inte med allt som ska hända nu men det ordnar sig nog. Vi skulle ha haft matteprov idag men det hade läraren glömt bort. Men det var skönt att få en extra lektion att gå igenom det lite. Vi håller på med geometri och andragradsekvationer nu så det behövdes! :)

Efter skolan så började jag kolla på one tree hill säsong 6, den var bra nu i början iaf :) Sen har jag pluggat svenska, VA och natur. Måste fortsätta läsa en bok som ska vara utläst på måndag. Nu har jag just duschat och ska snart torka håret. Sen blir det nog sängen.

Ska vara ensam hemma hela helgen för mamma, pappa och syrran ska åka till stockholm när jag ska vara hemma och jobba. Det känns ju kul ;)

Ha det bra! :)

RSS 2.0