Bara en vecka..

Nu är det äntligen bara en vecka kvar tills vi ska åka till fjällen! Det ska bli så skönt att komma iväg ett tag och bara ha lite kul. Sen så sätter allt igång. Veckan efter vi kommer hem fyller jag 18 ;D och på helgen då åker vi till storhogna och då ska vi sitta uppe på hotellet och mysa. Sen ska vi så klart vara i stugan som vi hyr oxå :) men vi blir bara där över helgen men ska vara ledig måndag så vi åker hem då. :)

Sen helgen efter ska Jonna och jag gå ut och ha de mysigt. Vi ska ha en tjejkväll tror jag så jag hoppas att Emma och några till kan vara med. Sen på måndagen åker mamma och pappa till USA och lämnar mig själv i vårt lilla hus. kul... jag är ju inte ett dugg mörkrädd heller. ;) När dom åker börjar min praktik oxå! Kommer vara på PEAB nu i ca 7 veckor (fram till sommarlovet) sen kommer jag vara på mittsverige vatten i ca 8 veckor efter sommarlovet. :D kommer bli kanon det.

I helgen har jag jobbat. Så det har inte hänt allt för mycket. På lördag var jag på namngivning. Det var min lilla tremänning den här gången. Han har namnet Elton Morris Enheim. Det var så fint :)<3 Det var dock bara jag i min familj som kunde gå på de då Jonna jobbade och pappa med. Sen fick dom hjälp att skotta av stalltaket och dom var tvungen att göra det eftersom vi kommer vara borta i flera helger och det var 120 cm snö på taket :P Vi är inte så rädd om stallet men bilarna som står i det är vi ju lite rädda om.

Sitter nu och kollar på OS finalen i hockey. Superspännande! Förlängning nu när USA gjort 2-2 när de var typ 30 sek kvar.

Ha det fint! :) Så hörs vi!

Torsdag

Idag har varit en lång dag. Nu längtar jag efter att sova. Vill sova bort allt nu ett tag och vakna upp glad och lycklig i en värld utan falskhet. Men det kommer väl aldrig hända. Man kan ju inte få allt ;) Man får försöka sköta sitt bara.

Det har inte hänt något nytt idag. Det har varit en vanlig torsdag, men den har varit lång som bara den! :o Men den har varit bra oxå :) har ju min fina amazon <3 som får all min kärlek eller nästan all PVen måste ju oxå få lite ;) hihi längtar tills man har körkort så man kan glida runt lite :D

Har nu börjat få upp värmen i mitt rum så jag slipper frysa inatt :) tänkte snart lägga mig och läsa en bok. Är så stolt över mig själv att jag läser en bok utan att jag måste! ;D Den är ganska bra. En tjej bok om känslor skulle jag nog säga att det är än så länge hehe. Men jag är ju tjej så de passar mig perfekt ;) hihih

Gjorde klar rep.faserna idag. så nu äre sluttestet kvar ;) yeah sen äre bara att nöta! :D haha sen får jag äntligen köra mina pärlor.


Här är min nya pärla! ;D


Onsdag

Idag har vi haft prov igen. Vi hade prov i väg. det gick så där eftersom jag inte pluggat så bra och glömde plugga vissa saker. Men jag blev godkänd iaf tror jag ;) no problems

Efter skolan spelade jag bas. Skulle spela med bandet men dom kunde inte komma så spelade bara med Marcus idag. Det var lite synd eftersom jag kände mig peppad att spela idag. Men vi kör ju igen nästa vecka så det är bara att vänta :)

Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills vi äntligen åker till fjällen! Jag är hyffsat pepp på det! :D sen kommer man hem och fyller år på onsdagen sen blir det fjällen helgen efter igen! :)

hade bra! :)

Måndag

Nu är snart måndagen överstökad. Den har gått ganska fort tycker jag. Jag har haft svenska sen efter de gjorde jag idrottsprovet som jag tror gick jätte bra! ;) Efter lunch tänkte jag att jag skulle gå på ett möte om årsboken men Martin ville gå på det ist och det fick han så klart. Men han ringde typ en kvart innan de var slut och ville att jag skulle komma dit och ta ansvar för våran klass. Det slutade med att alla ska skicka sina klassers uppgifter till mig och jag ska sammanställa dom och skicka till hon som ska fixa boken åt oss. Men det blir nog inga problem med det. Sen när boken kommer ut får jag köpa den för halva priset som tack :) Efter det hade jag en 2.5 timmars lektion med Godin. Vi fick kapa brädor, jag kapade två plattor (skulle ha kapat en men den sprack...) sen kapade vi stakpinnar. Efter de fick vi sluta. Då åkte jag hem och åt nudlar och frös i soffan. Slumrade till ett tag sen vaknade jag till när pappa kom hem och började då hosta som bara den. Sen kom mamma hem och vi åkte och handlade mat.

Efter de har jag kollat runt lite på internet och fick veta att vi ska gå på ett friskis och svettis pass nästa idrotts lektion. Vilket jag, av någon konstig andledning, blev ganska glad över. ;D sen försökte jag välja vad jag skulle göra på friluftsdagen men kom inte in på sidan.

Har också kollat på vad jag ska välja till individuella valen nästa år. Jag funderar på att välja konditori men vet inte vad jag ska välja än. Men det skulle vara kul tror jag :) och gott.



Resten av kvällen kommer jag sitta framför tven. Måste nog gå och göra lite te eller något varmt till halsen. Funderar på att ta en banan oxå :P Hade bra så hörs vi!





Flygit förbi

Nu har denna helg flygit förbi. Men jag tycker inte det gör någonting att helgerna flyger förbi så länge veckorna gör det :P Åtminstonde inte fram till vecka 10 :D Då ska jag äntligen få åka till fjällen! längtar som en tok till att få åka slalom och mysa i stugan och självklart till att gå på after ski! Bara 2 veckor kvar nu ;P

Den här helgen har jag jobbat fredag och lördag kväll. På dagarna har jag bara varit hemma och pluggat och tvättat lite typ. Så det har varit en lugn helg. Fick stå i baren lite i fredags på jobbet. Det var jättekul! :D På lördagen vare inte lika kul att jobba men det var helt okej.

I kväll har jag kollat på morden i midsommer sen nu sitter jag här och pratar med lite folk och så. Ska snart krypa ner i min sköna säng och kolla på tv.

Imorgon har jag prov i idrott eller vad man ska säga :P ska ha ett prov om kost, ergonomi, konditon och lite sånna saker. Får hoppas de går bra. Sen har jag bara ett prov till att se framemot den här veckan ;)

Hade bra!

Glad alla hjärtansdag <3

Idag är det alla hjärtansdag då :) Jag har firat med att städa hela övervåningen utom mamma och pappas rum. Så nu har jag en nybäddad säng att se framemot :) Men första ska jag duscha.

I helgen har jag bara tagit det lugnt. I fredags åt jag middag hos syrran med henne och Sofie. När vi ätit klart kom belinda och sandra dit med. Jag stannade där ett tag men var så trött eftersom jag hade klivit upp klockan halv 5 på morgonen och jobbat innan skolan så jag åkte hem ganska tidigt.
På lördagen var jag på stan en sväng sen åkte jag och jobbade på södrabergets restaurang. Jobbade till 22 på kvällen så då åkte jag hem. Kollade lite på tv sen somnade jag. Vid halv 7 på morgonen kom mamma och sa god natt ;P då hade hon och pappa varit ute och sen hade som suttit hemma och pratat. Dom är rolig dom <3

Nu på kvällen har jag tränat lite till körkortet så det har inte blivit något mys alls idag. Men jag fick ju en ros i förskott på jobbet igår iallafall. Det är ju alltid något ;)

Jag hoppas ni har haft en fin alla hjärtansdag men era nära och kära och att ni får en fin måndag imorgon. Men glöm inte att det är fettisdag på tisdag! :D

God natt! ;)

You were always playing hard,
Never could let down your guard,
You can't win, if you never give in,
To that voice within, saying pick up your chin,
Baby let go of it


Il faut d’abord durer

Nu är det tisdag igen. Imorgon är det skola som vanligt och vi har två prov att se fram emot! Vi har prov i Svenska som handlar om medeltiden i Europa, utvandringen som norrmännen gjorde till Island och lite om den islänska litteraturen och Hemingway, eftersom hans sätt att berätta saker är lik de Islänska sagorna. Il faut d’abord durer är hans favorit uttryck som är franska för det viktiga är att hålla ut. När vi har haft det provet så har vi lunch för att sedan ha proov i VA. Vi ska ha på kapitel 5 och resten av de vi gått igenom. Det är ett gansla viktigt prov för 3orna men inte lika viktigt för oss 2or eftersom vi har chans att visa vad vi kan när vi går i 3an :P Men det är bara göra så gott man kan. Det brukar oftast gå bra då.

Idag har jag haft dekorativmålning B. Jag försökte imitera valnörsrot idag. Mats sa att det jag började på kommer vi få till men så måste han väl säga ;P Men jag tycker det är kul att vara där på måleri. Det är så skönt när man får göra något som är kul och inte ha en massa negativa runt omkring sig. Efter det hade jag natur. Det var några som hade prov idag. Vi andra började på ett nytt kapitel. Nu ska vi börja lära oss om energi. Det kommer vi sedan ha prov på. (Y) Sen hade vi lunch, idag fick vi korvstroganoff med ris. 

På Nisses lektion påbörjade vi en ny kurs. Den kursen heter säkerhet på väg och det är en utbildning man måste ha om man ska ut på vägarna och jobba. Där kommer vi oxå ha ett prov senare, men det är ett prov som vägverket har gjort. Men men går man i skolan ska man väl ha en massa prov :P

På torsdag och fredag är vi ledig! Så nu vill jag bara att onsdagen ska gå fort förbi ;D och jag tror att den kommer gå ganska snabbt. På torsdag ska jag fika med Emma och Jonna. Sen vet jag inte vad som händer. :P

Se nu till att ha en underbar dag! :)

RSS 2.0