Bra kväll!

I går var en riktigt bra kväll tycker jag :D Kvällen började med att jag och Elina hade romantisk middag på McDonalds. Vi åt till och med glass till efterrätt ;) Sen åkte vi hem till mig och väntade på emelie i evigheter. Sen trodde vi att hon inte skulle komma så vi pratade med Albin om att vi skulle åka runt en sväng med honom. Men tillslut ringde Emelie och vi åkte upp till henne och satt där ett tag. Sen åkte vi ner på stan en sväng. Men där var det dött så vi åkte till Kvissle och gick på festen som streetrulers hade ordnat där. det var riktigt kul :D Vi dansade oss svettiga sen åkte vi hem ;).

Idag har jag sovit halva dan :P sen hämtade jag Jonna i bosvedjan och skjussade hem henne hit. Då tog vi en bil och åkte ut till stugan där mamma, pappa, Eva och Åke var. Vi var väl där i lite mer än en timme sen åkte vi hem. Nu ska vi snart äta mat och godis ;D

Ha det bra! Hör av er om det händer något kul ikväll med! ;D

Take me back, take me back to those sweet nights
When you held me close like you'd never let me go
Take me back, take me back to those moments when
Kissing you was not a mistake
I didn't know my heart could break


Hur blir kvällen?

Nu ska jag snart gå till Elina så vi kan åka och äta någonstans. Jag är så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! :o Sen får vi se vart det bär av. Vi hade tänkt att vi skulle vara hos Emelie och ha som en liten tjejkväll eller nått :P Sen kanske dra ner till stan en sväng. Men vi får se vart vi hamnar.

Men Elina väntar! ha det så kul ikväll och hör av er om ni vill hitta på något med oss!

Let there be no tears for me,
spread my ashes in the sea.
Say a prayer for us, celebrate what was.
You can say goodbye as the sun begins to rise
and let the champagne pour over breakfast in New York.


Kläm-mackor

I kväll ska jag vara med Emelie tror jag :D vi pratade igår om att vi ska dricka saft och göra kläm-mackor som hon kallar det. Jag skulle nog säga toast eller varma mackor men nu kallar vi det kläm-mackor! Idag har jag inte gjort så mycket. Tänkte att jag skulle byta till vinterdäck på epan (som jag tänkt göra nu varje dag sen i söndags...) men bestämde mig för att vänta tills jag kan åka till pappas garage. Så ist så körde jag pappas hjullastare en sväng. Måste träna på att köra den nu för den 6:e november ska jag ta hjullastarkort. Får hoppas jag klarar det.

Igår så var jag med Elina och käkade lunch. Det blev en kycklingsallad på big boy (Y). Sen blev det massa skvaller och prat om allt möjligt. Alltid lika skönt att va med henne. Saknar henne lite ibland :).
Men får hoppas att vi hittar på något till helgen! Då vill jag ha party.

Ha det så bra!


RSS 2.0