Long time gone inte bra!

Nu vare verkligen länge sen jag var inne och skrev något här. Jag har inte hunnit med mig riktigt. Den senaste tiden har det varit två turer till fjällen, ett körkort taget, massa prov i skolan och sen har jag firat att jag fyllt år. Nu har vi i bandet börjat få lite spelningar oxå! Vilket är jättekul! Vi hade en spelning i går kväll och ska ha en på lördag. Då ska vi spela på en middag. Det är kul när man kan tjäna lite extra på ett roligt sätt! :)

Ja och nästa vecka är det praktik! :) Därför har vi haft en massa prov den senaste tiden. Men jag tror att alla prov har gått över förväntan så det har ju gått bra! :P Och nästa vecka ska jag vara på åkerigrus och få köra traktor med Hansi. Det ska bli riktigt kul! Jag hoppas jag får veta massa om grus och grussorter som inte "amatörer" vet. Har redan fått veta en sak och då har jag bara varit där och hälsat på en förmiddag ;) haha

Men det har varit massa strul med praktikplatser och det är det fortfarande! Men jag hoppas de ordnar sig för annars blire inte kul... ;P 

Aja imorgon ska chefen på peab anläggning komma till skolan och heja på oss anläggare. Det ska bli kul och se vad han har att säga. Hoppas det är något intressant och inte bara massa prat om sånt man hört flera gånger. :P Sen kommer vi inte gå i skolan förens i november. Fast vi måste ju dit innan vi går ut på sommarlov och sen när lovet slutat, men det gör ju inget. 

jaja på måndag ska mina kära föräldrar åka till USA och bila runt där i två veckor. Det ska bli härligt för dom! ;P Jag fick inte förja med den här gången. Men det är helt okej faktiskt jag kan roa mig här hemma medans dom är borta. 

Men nu tror jag att jag ska börja rikta in mig på sängen, fast måste fixa med lite tvätt först... ;P Natti natt! 

It's a long time gone 
and it ain't comming back again


 

Fjällen!

Nu är vi äntligen i fjällen! :D I dag har vi bara myst hela dagen. Vi åkte slalom till Bydalen och stannade där och dráck lite gott. Sen åkte vi tillbaka till stugan och åt lunch. Efter det åkte Pappa, Tomas och jag ut och åkte lite till men vi åkte bara två åk sen åkte vi till baren i höglekardalen och satt där och myste med massa gott att dricka. Det kom några fler medans vi satt där som oxå ville mysa i baren.

Efter det gick vi till stugan och åt middag. Sen började det droppa in folk i våran stuga. Nu sitter det några här och pratar gamla minnen. Bara mys här :D Imorgon ska vi åka mer slalom och mysa i backarna.

Hoppas ni oxå har det bra! :)


RSS 2.0